Sposób przygotowania

Wszystkie składniki zalewy gotujemy (ok. 5 minut od chwili zagotowania). Papryke kroimy i czyścimy z gniazd nasiennych, układamy ciasno w słoikach i zalewamy przestudzoną zalewą (za każdym razem należy zamieszać zalewę aby nie oddzielał się olej od wody). Pasteryzujemy w zależności od wielkości słoików 15 - 20 minut.

Komentarze

  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Apetycznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ubóstiam-zabieram do mojej księgi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysl
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    robię podobnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !