Sposób przygotowania

Filety opłukać,namoczyć na kilka godzin w piwie,następnie wyjąć z piwa osuszyć,posypać przyprawami ,oprószyć mąką i usmażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor ,podawać z keczupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ekstra, lubię śledzie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe i smaczne....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomita propozycja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    lubię śledzie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !