Sposób przygotowania

Wołowinę ugotować do miękkości w 1,5 litra wody, doprawić. Wypłukaną kapustę posiekać, wlać wywar z wołowiny, dodać kostkę grzybową i ugotować kapustę do miękkości. Kiełbasę pokroić w kostkę, razem z wołowiną i usmażyć. Oczyszczone pieczarki udusić, doprawić. Wszystko połączyć z kapustą i wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prawie jak bigosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    kapuchę uwielbiam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale smaczne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajna
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbia kiszoną kapustę pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    prosze porcyjkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczne i solidne danie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką kiszoną
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszna kapustka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczny mini bigosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smakowite jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !