Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódeczki z papryki i pomidorów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidorki koktajlowe 12 sztuk
rozmaryn 8 gałązek
oliwa
sól i pieprz do smaku
papryka 4 (w różnych kolorach)

Przepis i sposób przygotowania na: Łódeczki z papryki i pomidorów

Wyciąć nasady ogonków papryki, strąki przekroić wzdłuż na pół. Usunąć gniazda nasienne. Ser pokroić w niewielką kostkę. Na folii aluminiowej, posmarowanej oliwą układać połówki papryki. Każdą skropić oliwą, oprószyć solą i pieprzem, ułożyć kostki sera i po 3 pomidorki koktajlowe oraz gałązkę opłukanego i osuszonego rozmarynu. Zawinąć w folię. Piec na rozgrzanym grillu ok. 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 17.03.2011 10:39
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak