Sposób przygotowania

Boczek i polędwicę pokroić w kostkę i usmazyć na łyzce oleju. Dodać szpinak, dusic aż do odparowania. ! łyżeczkę skrobi rozmieszać w mleku, dodać 2 jajka, wymieszać. Wlać na uduszony szpinak, doprawic sola i pieprzem, masa jajeczna musi sie lekko ściąć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szpinak opanował kuchnię :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    musiałam zrobić miejsce w zamrażarce;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !