Sposób przygotowania

Mięso, jajko, zmiażdżony czosnek i bułke tartą wymieszaj w dużej misce, dopraw do smaku wg gust. Z powstałej masy ulep kule. Dodaj pulpeciki do sosu pomidorowego (przepis w mojej księdze). Nie mieszaj dopóki mięso nie zmieni koloru. Gotuj częściowo przykryte przez ok 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    moje ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo lubię te pulpety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne pulpeciki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczne pulpety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !