Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos kasynowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 szklanka
śmietana 4 łyżki
pieczarki 150g
tłuszcz 2 łyżki
natka pietruszki
sól
pieprz
sok z cytryny
homar 1/2 w puszce

Przepis i sposób przygotowania na: Sos kasynowy

Orzechy po sparzeniu obieramy ze skórki i siekamy razem z homarem. Pieczarki oczyścić, opłukać, drobno pokrajać, usmażyć i wystudzić. Następnie łączymy z homarem, orzechami, majonezem i śmietaną. Posypać natką pietruszki. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak