Sposób przygotowania

Żurek przygotować wg przepisu na opakowaniu. Dodać pokrojoną kiełbasę, śmietanę, majeranek. Doprawić do smaku. Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć. Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie i odcedzić i strząsnąć. Ziemniaki podawać obsypane boczkiem razem z żurkiem lub osobno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    hehe pomyslowe z tymi pomyslami na obiad :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    apetycznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !