Sposób przygotowania

Herbaty miętowe zaparzyć w 1/3 szklanki wrzątku (pod przykryciem). Wystudzić.
Wywar miętowy uzupełnić do 200ml zimnym mlekiem, w którym ubić śmietanę w proszku wraz z cukrem .Do ubitej śmietany dodać skórkę i sok cytr. - krótko zmiksować. Tak przygotowany deser zamrażać 2-2,5 godz - dłużej nie radzę bo robi się zbyt twardy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Z miętą... Może smakować ciekawie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !