Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekoladowy zawrót głowy według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 2 szklanki
cukier 2 szklanki
cukier wanilinowy 1 opakowanie
ciemne kakao 1 łyżka
spirytus 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowy zawrót głowy według Agi

Mleko,cukier,cukier waniliowy i kakao podgrzewamy w garnuszku około 1/2 godziny,pilnujemy aby się nie zagotowało.Do przestudzonej mieszanki dodajemy pomalutku spirytus.I smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 11.03.2012 20:13
super zawrót
mala2021 02.02.2012 07:58
sama słodycz
Goya 17.01.2012 16:20
hmm mniam
kate.500 30.09.2011 08:31
pychotka
iga2 16.07.2011 23:42
ale zawrót :)
Justyna Jussstiii 05.05.2011 12:24
super
ronald88 19.04.2011 11:55
pomysłowe
Ewelina38 05.04.2011 20:48
oj to zawróciłaś mi na czekoladowo w głowie, aż ślinka leci :) muszę wypróbować
jogobella23 29.03.2011 11:50
pycha
kochanyptysiu 03.03.2011 20:13
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak