Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zeberka wieprzowe w rozmarynie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg
smalec 1 łyżka
rozmaryn 0,5 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Zeberka wieprzowe w rozmarynie

żeberka poporcjować wzdłuż kości, obsmażyć na złoto na smalcu. Przełożyć do rondla, dodać cebulę pokrojoną w plastry, rozmaryn i przyprawy do smaku. Podlać wodą i dusić ok 60 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AgaS10 02.03.2011 09:02
ja też myślę,że pycha
kochanyptysiu 01.03.2011 20:49
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak