Sposób przygotowania

Mkaron gotujemy al dente.Przekładamy połowę do wysmarowanego olejem naczynia zaroodpornego.Pieczarki szatkujemy i podsmażamy na maśle.Przyprawiamy solą i pieprzem.Przekładamy na makaron i posypujemy serem.Na wierzch wykładamy resztę makaronu i ser.Zapiekamy 15 minut w temp.200 stopni.Podajemy polane ketchupem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !