Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapikanka z pieczarkami i serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron grube wstążki 300 gram
pieczarki 500 gram
ser mozarella 150 gram
ketchup do polania

Przepis i sposób przygotowania na: Zapikanka z pieczarkami i serem

Mkaron gotujemy al dente.Przekładamy połowę do wysmarowanego olejem naczynia zaroodpornego.Pieczarki szatkujemy i podsmażamy na maśle.Przyprawiamy solą i pieprzem.Przekładamy na makaron i posypujemy serem.Na wierzch wykładamy resztę makaronu i ser.Zapiekamy 15 minut w temp.200 stopni.Podajemy polane ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara33 20.03.2012 07:42
fajna
Sylwia56
Sylwia56 04.01.2012 23:37
pychota
cukiereczek 20.03.2011 07:34
mniam
Jaheira11 13.03.2011 23:08
ciekawe jak smakuje
ada12302 02.03.2011 23:45
bardzo smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak