Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej z ryżem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 50 dag
ryż ugotowany 1 szkl
rodzynki 5 dag
kukurydza marynowana 1 szkl
majonez 1/2 szkl
sól do smaku
orzechy włoskie 5 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej z ryżem

Kapustę poszatkować, włożyć do miski, oprószyć przyprawą curry, wymieszać. Rodzynki namoczyć w ciepłej wodzie na 2 godziny, odcedzić. Do kapusty dodać orzechy, rodzynki, odsączoną z zalewy kukurydzę, ryż,majonez, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do potraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 29.01.2014 20:30
Zapowiada się super.
Seba 03.11.2012 08:20
smaczna
Iwona51
Iwona51 04.10.2011 19:14
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak