Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwony bydyń

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porzeczki czerwone 20 dkg
maliny świeże 20 dkg
cukier 15 dkg
mączka kukurydziana 50 g
czereśnie 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwony bydyń

Czereśnie wydrylować,zasypać cukrem i gotować przez 6 min i przetrzeć przez sito,mąkę wymieszać z zimną wodą [1/2 szklanki] i połączyć z przetartymi owocami i zagotować,dobrze ostudzić i przybrać świeżymi owocami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AgaS10 07.12.2011 14:16
podoba mi się:)
Chojłówna 02.12.2011 18:29
fajny pomysł:D
anja3107 11.10.2011 16:28
ekstra
wolochski 04.06.2011 23:48
super
wolochski 04.06.2011 23:48
super
marchewka 06.04.2011 23:27
muszę kiedyś wypróbować taki domowy budyń
Ania67 16.03.2011 22:17
Uwielbiam
agata1722
agata1722 07.03.2011 18:51
bardzo dobry
MAR3STA 05.03.2011 12:16
pycha;)
Dorota59 05.03.2011 12:04
pyszne witaminki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak