Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk duszony w marynacie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 1 szt
Papryka słodka mielona Prymat
Kolendra cała Prymat
sól, pieprz
majaranek
Liść laurowy suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk duszony w marynacie

Pierś z indyka umyć, nastepnie wszystkie zioła utłuć w moździerzu. Potem owinąć w folię spożywczą i rękaw do pieczenia, związać sznurkiem lub gumką tak aby nie dostała sie tam woda. Gotować w garnku około 1 godziny. Potem wyjąć i jeść jako wędlinkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 02.09.2012 00:21
dobre
[email protected] 21.06.2012 19:51
pycha
goofy9 29.05.2012 23:06
super
misia53 16.04.2011 22:51
dietetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak