Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z rzepą

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzepa 2 kg
mięso wieprzowe 1 kg
sól do smaku
tłuszcz w/g uznania
mąka 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z rzepą

Rzepę obrać ,pokroić na ćwiartki i gotować 30 min w lekko osolonej wodzie ,w tym czasie obmażyć pokrojone w kawałki mięso,ugotowaną rzepę dodać do mięsa i razem dusić przez 45 min.
Doprawić śmietaną wymieszaną z mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 03.01.2012 22:34
fajny
Mariusz10 16.05.2011 23:42
fajny pomysł
ziutula
ziutula 13.05.2011 11:56
takiego nie jadłam....trza spróbować..
MAR3STA 07.04.2011 22:41
warto spróbować;)
Ania67 25.03.2011 09:26
Pomyslowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak