Sposób przygotowania

w osolonej wodzie ugotować szpinak (2 minuty).Na oliwie podsmażamy kilka ząbków czosnku(ja daje 3).Dodajemy do czosnku szpinak,posiekany koperek i wino.Redukujemy całość i doprawiamy do smaku.Ciepła masę wymieszać z jogurtem.Przyrządzać świeżo przed podaniem.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    To jest naprawdę ciekawy pomysł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    z czosnkiem,więc pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    połączenie samych smakołyków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto go robić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajny pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy ten dodatek wina

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !