Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z mini kolbami kukurydzy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mini kolby kukurydzy 1 słoik
kukurydza 1 puszka
piersi z kurczaka 1 kg
Cebulka perłowa marynowana Smak 1 słoik
pieczarki marynowane 1 litr
groszek konserwowy 1 puszka
majonez tradycyjny 1 słoik
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z mini kolbami kukurydzy

Piersi z kurczaka pokroić w kostkę, ugotować na rosołku i kucharku. Kolby kukurydzy pokroić w talarki 1-1,5 cm, cebulkę pokroić na pół, pieczarki pokroić w słupki. Wszystko razem wymieszać, dać majonez i przyprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 19.07.2013 21:01
smakowita sałatka
Dorota76 01.03.2011 10:21
takiej jeszcze nie jadłam ale zapowiada się smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak