Sposób przygotowania

W ciepłym mleku stopić masło,dodać mąkę wymieszaną w odrobinie zimnego mleka ,posolić dodać pianę z białek,smażyć na bardzo gorącym tłuszczu,nakładając łyżką.
Kluski służą jako dodatek do mięsa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    nie ma to jak domowe;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    domowe najsmaczniejsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !