Sposób przygotowania

Rybę czyścimy z łusek, całą wyczyścić i opłukać , natrzeć ja solą przyprawa do ryb , uniwersalną i świeżo zmielonym pieprzem , polać połową soku z cytryny i rybę włożyć do lodówki. Blaszkę wykładamy folia aluminiowa i kładziemy na tym rybę , posypujemy koperkiem i listkami mięty , szczelnie zakrywamy jeszcze folią i pieczemy w piekarniku do pół godziny w 200 st

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie smaczne danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dorsza pieczonego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dorsza pieczonego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !