Sposób przygotowania

Pieczarki, brokuły i fasolke szparagową podgotowujemy. Studzimy i kroimy na kawałki. Makaron gotujemy al dente. Na głębokiej patelni szklimy pokrojoną cebule, dodajemy pieczarki i pomidory w puszce oraz rozgnieciony czosnek. Chwile smażymy cały czas mieszając. Następnie dodajemy fasolke i chwile dusimy. Po kilku minutach wrzucamy makaron, brokuły i doprawiamy do smaku. Zostawiamy jeszcze chwilke pod przykryciem na małym ogniu. Podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    super- miałam okazję wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne danie i takie kolorowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    zdrowa sliczna i smaczna-nic tylko zajadać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    nic dodać-nic ująć , po prostu super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    kolorowo i smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !