Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka warzywna

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 0,5 kg
pomidory w puszce 1 op
olej
fasolka szparagowa
brokuł 1 szt
czosnek
bazylia
sól
pieprz
makaron małe kolanka
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka warzywna

Pieczarki, brokuły i fasolke szparagową podgotowujemy. Studzimy i kroimy na kawałki. Makaron gotujemy al dente. Na głębokiej patelni szklimy pokrojoną cebule, dodajemy pieczarki i pomidory w puszce oraz rozgnieciony czosnek. Chwile smażymy cały czas mieszając. Następnie dodajemy fasolke i chwile dusimy. Po kilku minutach wrzucamy makaron, brokuły i doprawiamy do smaku. Zostawiamy jeszcze chwilke pod przykryciem na małym ogniu. Podajemy na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ao_12 29.09.2013 19:51
kolorowo i smacznie :)
Robert10 09.04.2011 13:18
nic dodać-nic ująć , po prostu super
Marzena34 04.04.2011 12:39
zdrowa sliczna i smaczna-nic tylko zajadać
Grazyna0211 26.03.2011 11:37
fajne danie i takie kolorowe
Gonia555 18.03.2011 20:07
super- miałam okazję wypróbować
Małgorzata113 01.03.2011 09:07
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak