Sposób przygotowania

Marchew i pietruszkę (po 30 g) kroję w kostkę i gotuje w delikatnie osolonej wodzie ze skrzydełkiem z indyka. Ziemniaki kroję w drobną kostkę, po 30 minutach gotowania włoszczyzny dodaje je do zupy i wszystko gotuje razem. Wg. przepisu przygotowuje barszcz biały Kucharek a następnie doprawiam go delikatnie pieprzem i majerankiem (można też dodać bazylię lub kminek). W garnuszku rozcieńczam śmietanę z odrobiną wywaru i dolewam do zupy. Całość chwilę gotuję. Gdy zupa będzie dobra dodaje pokrojoną kiełbasę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny przepis,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszny!!!
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pyszny nie tylko dla dziecka
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    biały barszcz taki to i dla mnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    nie tylko dla dziecka
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    dla dziecka z zupką z torebki???????? może dla dorosłych jak ktoś chce się truć....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !