Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej Kasi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
cytryna do smaku
cukier do smaku
oliwa do smaku
sól do smaku
koper świeży do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej Kasi

Kapustę posikać wykrawając twarde części liści. 2-3 łyżki oleju \"skłócić\" z
sokiem z cytryny i łyżeczką cukru. Sosem polać kapustę, posypać drobno
posiekanym koperkiem. Koperek najlepiej żeby był świeży, ale może też być mrożony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 06.02.2014 10:49
fajna surówka
barbara11561 23.03.2013 14:51
ja uwielbiam wszystkie surówki:)
IKrakowianka 19.12.2012 23:32
bardzo lubię
Piotr-21 23.06.2012 22:07
dobra
Katarzyna59 30.05.2012 17:11
pyszna
olkaaa 09.03.2012 07:42
fajna
mic 04.02.2012 21:57
z koperkiem-pyszna
gacopierz23 24.12.2011 09:41
smaczna
Justa32 21.08.2011 18:53
pyszna
annagebalska 30.04.2011 08:49
pycha
Motorek 29.03.2011 11:22
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak