Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z kiełkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełki rzodkiewki 10 dag
śmietana 12% 2-3 łyżki
sól
twaróg 20-25 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z kiełkami

Twaróg zmiel lub przetrzyj przez sito na gładka masę. Dodaj śmietanę, wymieszaj.
Kiełki rzodkiewki, opłucz letnią wodą, osusz. Dodaj do sera, wymieszaj. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Leko zamieszaj. Pastą posmaruj pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 29.03.2011 11:24
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak