Składniki:
cebula biała | 1 szt. |
seler naciowy | 1 łodyga |
papryka czerwona | 1 szt. |
bagietka | 1 szt. |
olej | 1 łyżka |
wywar warzywny | 100 ml |
filety z halibuta | 800 gram |
szpinak świeży | 2 garści |
cytryna | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
seler naciowy | 1 łodyga |
papryka czerwona | 1 szt. |
bagietka | 1 szt. |
olej | 1 łyżka |
wywar warzywny | 100 ml |
filety z halibuta | 800 gram |
szpinak świeży | 2 garści |
cytryna | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: