Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna jajecznica

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
cukinia 1/2 szt
pomidor 1 szt
papryka 1/2 szt
masło 1 lyżka
kiełki fasoli mung 2 łyzki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
oregano 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna jajecznica

Pokroic w kostke cukinie, paprykę, pomidora. Na rozgrzaną patelnie z masłem, wrzucić pokrojone warzywa, przesmażyc chwile, zalać roztrzepanymi jajkami, doprawic solą, pieprzem, oregano, dodać kiełki. smażyć do ulubionej konsystencji. Gotowe...

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 09.06.2017 11:25
smaczne śniadanie
Lis 15.02.2017 10:33
Bardzo smakowicie się zapowiada:)
Grazyna0211 07.10.2016 12:24
smaczna jajecznica
ben-ka 24.09.2016 09:33
Taka na bogato :)
eli_555 16.09.2011 22:26
ale bogata jajecznica
Gosia40 01.03.2011 09:33
Jaka kolorowa - musi być pyszna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak