Sposób przygotowania

Wyrobić ciasto, mniejszą część włożyć do lodówki, a drugą na blachę, na to wyłożyć utarte jabłka.Ubić białka z cukrem, dodać budyń. Na pianę zetrzeć tę mniejszą część ciasta. Piec ok.1h

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    doskonała
  • 8
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    lubię jabłecznik
  • 7
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    jak ja lubię jabłeczniki:) mmm..pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !