Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Andrut z galaretką truskawkową

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 20 dkg
margaryna palma 25 dkg
galaretka truskawkowa 1 szt
śmietana 1 szt
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: Andrut z galaretką truskawkową

Masło roztopić, wsypać cukier,wlać kubek śmietany na końcu wsypać galaretkę ciągle mieszając aż stężeje. Odstawić,ciągle mieszając aż do wystygnięcia. Na każdy andrut 3łyżki masy galaretkowej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 30.06.2012 12:12
Pomysłowe :)
aleksa123 12.12.2011 17:51
fajne
Marybeth
Marybeth 30.07.2011 09:24
Proste i dobre.
Marybeth
Marybeth 30.07.2011 09:24
Proste i dobre.
Teresa19 01.05.2011 09:48
Ciekawe.
KasiaK90 05.03.2011 13:31
super
gosia47-47 01.03.2011 15:23
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak