Sposób przygotowania

Masło roztopić, wsypać cukier,wlać kubek śmietany na końcu wsypać galaretkę ciągle mieszając aż stężeje. Odstawić,ciągle mieszając aż do wystygnięcia. Na każdy andrut 3łyżki masy galaretkowej.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Ciekawe.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Proste i dobre.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Proste i dobre.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pomysłowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !