Sposób przygotowania

Na oliwie podsmażyć drobno posiekaną cebulkę. Ze śledzi usunąć ości, zemleć w maszynce. Do miski włożyć zrumienioną cebulę, zmielone śledzie, śmietanę, łyżkę bułki tartej, jajko, dodać szczyptę soli i pieprzu. Masę dokładnie wyrobić, formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na głębokim tłuszczu. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe, ze śledzi nie robiłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    nie jadłam jeszcze kotletów ze śledzi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !