Sposób przygotowania

Rozkruszone herbatniki łączymy z roztopionym masełkiem wylepiamy tortownicę i wstawiamy do lodówki, w między czasie rozpuszczamy żelatynę w 5 łyżkach wrzątku i ostudzić , wymieszać z jogurtem połączonym z sokiem z cytryny i wylewamy na spód , galaretki rozpuszczamy we wrzątku i ostudzać , kiedy zauważymy że zaczną lekko tężeć układamy na jogurcie owoce a potem zalewamy galaretką i wsadzamy do lodówki na parę godzin

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny jest , robiłam już taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny jest , robiłam już taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !