Sposób przygotowania

Udka z kurczaka umyć, natrzeć roztartym z solą czosnkiem i rozmarynem, oprószyć pieprzem, przyprawą kucharek i odłożyć na 2 godziny w chłodne miejsce. Następnie mięso ułożyć w brytfannie, skropić oliwą, oprószyć papryką i wstawić do piekarnika. Piec około 1 godz w temp 180 stopni. Podawać z ziemniakami lub frytkami i surówką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny pomysł na szybki obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo aromatyczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !