Sposób przygotowania

• kiełbaski smażymy na złoty kolor,
• tortille podgrzewamy na suchej patelni po kilka sekund z każdej strony,
• smarujemy tortille salsą układamy po liściu sałaty, dwa plastry sera i po dwie kiełbaski na jednej tortilli,
• zwijamy w rulon, kroimy na 4 części,
• każdą tortille nadziewamy na patyczki do szaszłyków, tak by widoczne były kiełbaski,
• śmietanę i sok z limonki mieszamy, dodajemy sól, pieprz i posiekany szczypior,
• powstałym sosem polewamy szaszłyki

Komentarze

  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ale pięknie Ci to wyszło!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    wyglądają ślicznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pewnie są pyszne.
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Tortilla jest bardzo fajna do wszelkiego rodzaju roladek :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetnie wykorzystana tortilla
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Mniam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale apetyczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    zdjęcia zachęcające do spróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !