Sposób przygotowania

Fasolę moczymy przez noc,następnie gotujemy w tej samej wodzie,miękką solimy i odstawiamy.Selery i jabłka myjemy obieramy i kroimy,dodajemy pokrojoną cebulę solimy i zalewamy wszystko wrzącą wodą ok 1,5 szklanki.,gotujemy do miękkości studzimy i miksujemy,następnie podgrzewamy dodajemy przecier pomidorowy roztarty z solą czosnek i przyprawiamy solą i sproszkowaną papryką i cukrem.Fasolę odcedzamy zalewamy gorącym sosem i posypujemy startym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Superko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !