Sposób przygotowania

Rybę sprawić, włożyć do1,5 l wrzącej osolonej wody dodać włoszczyznę i ugotować. Gdy ryba miękka, wyjąć, wywar przecedzić, włożyć obrane i pokrojone ziemniaki, gotować. W między czasie pokroić warzywa gotowane z rybą, dodać do zupy i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy i oczyszczone z ości mięso z ryby, zagotować. Przyprawić do smaku przyprawą maggi, pieprzem i solą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie zupki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !