Sposób przygotowania

Piersi lekko rozbijamy ( bardzo grube najpierw dzielimy na pół i potem lekko rozbijamy). Każdą pierś przyprawaimy pieprzem, solą, oregano i paprykami. Z jednej strony posypujemy bardzo grubo papryką (tak, żeby pokryła całą powierzchnię piersi). Możemy do tego użyć papryki wg uznania ostrą lub słodką, jak kto lubi. Na to kładzimy cienkie plasterki boczku i na boczek kawałek serka. Zwijamy, boki składamy ku środkowi. Moczymy w jajku roztrzepanym z Kucharkiem. Obtaczamy z bułką tartą zmieszaną z mąką. Smażymy powoli na małym ogniu, pod przykryciem na złoty kolor. SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super będzie się serek ciągnął
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajny pomysł- jeszcze takich nie jadłam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyglądają pięknie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    nic dodać nic ująć
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    moje jedzonko
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !