Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z kaszy gryczanej i sera

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 2 łyżki
cebula 1 szt
szczypiorek siekany 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
twaróg 20 dag
kasza gryczana 2 ugotowana

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z kaszy gryczanej i sera

Drobno posiekaną cebulę podsmażyć na maśle. Ser twarogowy zemleć w maszynce. Ser włożyć do miski, dodać cebulę, kaszę, szczypiorek, wymieszać. Przyprawić do smaku. Smarować upieczone naleśniki, zwijać i zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 11.06.2013 07:39
świetny przepis
Iwona51
Iwona51 04.09.2011 12:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak