Sposób przygotowania

Kawę zalać 1 i 1/2 szklanki przegotowanej wody, rozpuścić.
Żółtka i cukier ubić trzepaczką lub zmiksować na puszystą masę. Dodać rozpuszczoną kawę.
Gotować na parze, cały czas mieszając, tak by krem zgęstniał.
Krem włożyć do pucharków, wstawić do lodówki, dobrze schłodzić. Podawać oprószony gałką muszkatołową, z biszkoptami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawy posmak gałki muszkatołowej
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny deser!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    brzmi na prawdę super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny deser!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ojj, musi być pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny deser.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam ten deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !