Składniki:
kukurydza konserwowa | 1/2 puszki |
ogórek konserwowy | 4 |
cebula | 1 mała |
KIEŁBASA ŻYWIECKA | 250 gram |
kostka warzywna | 1 |
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat | 1 op |
majonez | kilka łyzek |
tortellini | 1 op 250 gram ( z grzybami) |
kukurydza konserwowa | 1/2 puszki |
ogórek konserwowy | 4 |
cebula | 1 mała |
KIEŁBASA ŻYWIECKA | 250 gram |
kostka warzywna | 1 |
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat | 1 op |
majonez | kilka łyzek |
tortellini | 1 op 250 gram ( z grzybami) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: