Sposób przygotowania

Mąkę łączymy z cukrem , jajkiem , cukrem , i masłem , zagniatamy ciasto jak zagnieciemy to wkładamy na parę minut do zamrażalnika , 2\\3 ciasta wylepiamy formę , nakłuwamy widelcem i pieczemy 1 5 minut , w między czasie jabłka obieramy , kroimy w pół plasterki kładziemy na upieczone ciasto a z pozostałej części kładziemy na wierzch , możemy tą część wykorzystać w taki sposób że ścieramy tą drugą część na tartce i wkładamy juz na pół godziny do piekarnika .

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    gotowy posypujemy cukrem pudrem albo lukrem , albo jeszcze dowolniej
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pyszności! I to jeszcze z jabłkami:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    znakomicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    piękna jest ta tarta
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Musi być pyszna!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MARZA2

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale mam na to ochotę,wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyc,ha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    pyszniutka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !