Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać masło, zrumienić posiekaną cebulę, wlać śmietanę i wino wymieszać. Kasztany ugotować do miękkości. Połowę zemleć w maszynce a resztę pokroić w kostkę. Kasztany mielone i pokrojone dodać do śmietany z cebulą i winem, wsypać szczyptę soli, majeranek, pieprz i bułkę tartą, Wszystko dokładnie wymieszać. Farszem tym nadziewać dzikie ptactwo.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe i chyba smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiego nadzienia nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !