Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJECZNICA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzony łosoś 1 PŁAT
jajko 5 SZT
olej do smażenia 1/4 LITERATI

Przepis i sposób przygotowania na: JAJECZNICA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM

Łososia pokroić w kostkę i smażyć na oleju, na małym ogniu przez ok.minutę. Wbić jajka, posolić do smaku i mieszać do uzyskania ulubinej konsystencji jajecznicy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 02.03.2011 14:37
to lubię !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak