Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z zielonych pomidorów

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielone pomidory 3 szt.
cebula 2 szt
seler 1/2 szt.
pietruszka 1 szt.
olej 3 łyżki
musztarda 1/2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z zielonych pomidorów

Wszystkie Warzywa umyć, oczyścić, zmielić w maszynce lub bardzo drobno posiekać. Rozgrzać 3 łyżki oleju, dodać wszystkie mielone warzywa, dusic od czasu do czasu podlać wodą. Gdy pasta będzie miękka, przyprawić musztardą, sola i pieprzem. Gdy jest taka potrzeba odparować. Doskonała do chleba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 28.02.2011 20:50
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak