Sposób przygotowania

Włoszczyznę obrać pokroić w kawałki, boczek pokroić w plastry, włoszczyznę i boczek włożyć do garnka zalać wodą i gotować na małym ogniu ok 40 min, boczek wyjąć wywar przecedzić, masło stopić wsypać mąkę mieszając podsmażyć, zasmażkę wymieszaj z wywarem, dodać chrzan śmietanę przyprawić. Boczek pokroić w paseczki zrumienić na patelni włożyć do zupy, na koniec posiekaną pietruszkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    na boczku będzie super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Taką lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !