Sposób przygotowania

Ryż ugotować w 400 ml wody z dodatkiem łyżki masła. Na reszcie masła poddusic pokrojone w kostkę warzywa i kiełbasę. Zdjąć z ognia, wymieszać z ryżem, doprawić. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, przełożyc do niego masę ryżową i zalać śmietaną i posypać startym żółtym serem. Zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    musi smakować rewelacyjnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rewelacyjna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !