Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z jabłek z orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 50 dag
dynia 30 dag
orzechy włoskie 10 dag
skórka pomarańczowa 3 dag
cukier puder 5 dag
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z jabłek z orzechami

Umyte jabłka i dynię zetrzeć na tarce z dużymi otworami, oczywiście wcześniej usunąć pestki. Złączyć to wszystko z posiekanymi orzechami i starta skórką pomarańczową oraz z sokiem z cytryny. włożyć na 10 minut do lodówki i podawać. Podając posypać cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 31.03.2011 00:10
niezłe
Emilia22 16.03.2011 13:44
na pewno jest pyszna
Ania67 07.03.2011 12:01
Bardzo fajna
Magdalena1110 01.03.2011 07:09
fajne
Krystyna32 28.02.2011 11:57
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak