Sposób przygotowania

Ze szpinaku odciąć ogonki, zalać wrzątkiem i ugotować. Odcedzić, ostudzić i posiekać. Makaron również ugotować w osobnym garnku i odcedzić. Szpinak posolić, dodać margarynę, wymieszać. Kiełbasę pokroić w plastry. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, posypać bułkę i ułożyć w nim warstwami makaron, szpinak i kiełbasę. Ser zetrzeć na tarce i posypać nim zapiekankę. Zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Pyszne to bedzie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny jest ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !