Sposób przygotowania

Zagotowujemy wodę z kostkami rosołowymi, na gotujący się bulion wrzucamy warzywa i gotujemy do ich miekkości, zabielamy śmietaną , przyprawiamy do smaku i dajemy natkę pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zdrowa, pyszna zupka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    szybka zupa
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie gotuję zup z mrożonek tylko z własnych warzywek... lub kupionych ale zawsze świeżych
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie warzywne zupki ale raczej gotuję ze świeżych warzyw i na mięsku a nie kostkach :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !